Tuesday, June 7, 2011
♥ posted at: @12:50 AM
0 wishes // make a wish?


UNFRIEND :) 


Okayy just now akuu remove orang - orang yg takk sepatutnyaa ada dalam friendlist akuuu . Best kan main remove - remove niee ? Rasa mcm ituu mmg sepatutnya aku lakukan drpd duluu . Utk apa simpan org selalu perasan diri dahh bgos sgt kan ? Nak tegor nt melentingg , hebohh satuu dunia akuu tegor dy . Nakk kutuk , makii dosa pulakk kan So better akuu remove , remove & remove . Then , kauu takpaya la nak hide everything drpd akuu , aku dahh takde dlm friendlist kauu dah :) 


So kauu org yg kenaa remove tuu pon jgnla nakk memara kayy Kau org pon kan menyampahh dgn aku kononnya akuu perasan cantik , yelaa kauu org jelaa yg paling cantik dlm duniaa nie kan ? Kau org jeaa perfect kan  ? Omaigodddd , INGAT SIKIT WEYH , TAK SELAMANYA KAU KAT ATAS :) 


Akuu remove orangg yg akuu rasa patot remove . So kalau ada lagy yg menyampah kat aku , takk sukaa dgn akuu , bencii aku , meluat dgn akuu , bolee tekan UNFRIEND okayy . Aku takk batakk :) 


TERIMA KASIH , BYEE ^^

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011