Thursday, June 30, 2011
♥ posted at: @7:11 AM
0 wishes // make a wish?


TERIMA KASIH YA ALLAH :) 



kitaa sepatutnya bersyukur dgn apaa yg telah diberikan oleh Allah kepada kitaa . Akuu penah ckp I'M PROUD TO BE MYSELF , bukanlahh utk riak atauu membanggakan diri tp salahh kea kalauu aku berkata sebegitu utk menyatakan rasa bersyukur atas ciptaan sang pencipta . 

kekadangg aku tersgt pelikk sebb ada yg nak kata akuu riakk dgn apa yg akuu ada Hihii mulut tempayan org lain kita takbolee nak tutupp . so biarkan jelaa :) kalauu nak dihuraikan kat sini mmg sah-sah kot kauu yg salahh sebb kauu tetiba mengata sesedap mulut . okayy , bg akuu laa kan , org mcm ginii sebenarnya jeles sebb merekaa tak tahuu nak bersyukur kan ? sebb tuu laa sebokk dokk meng-edit sanasini kan ? takpee , memahamii :) 

okayy , maybe setiap apa yg akuu katakan perluu dihuraikan pnjg2 kan , takut ada yg salahh paham pulakk nt  Almaklumlah , tak semua org dlm dunia niee phm bahasa melayu . Kononnya dahh hebat sgt nak speaking - speaking niee kan HAHA 

terima kasihh YA ALLAH :) 

* kauu telah berikan akuu sebuah keluarga yg bahagia . Ibu bapa yg baik hati , memahami & menatangg akuu bagaii minyak yg penuhh . 

* kauu telah berikan akuu teman lelaki yg menyayangi akuu & sentiasa menggembirakan hati akuu jugaa menjaga akuu dgn baikk . 

* kauu telah kurniakan akuu sahabat - sahabat yg sentiasa menyokong akuu dalam senang mahupun susahh . 


tersenyum bilaa baca & dengar comment seseorang ttg diri ini , drpd duluu hingga sekarangg ada jea  point dy utk mengataa akuu Kauu rasa tercabar dgn akuu ehh perempuan ? Hihiii takpee , buatlaa apa kau nak buat , katalahh apa kauu nak kata sebelum nikmat kauu tuu ditarik oleh yg ber-KUASA :) 


HIHIII PEACE xD PEACE xD 



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011