Thursday, June 16, 2011
♥ posted at: @2:41 AM
0 wishes // make a wish?


NO TITLE !

Ceramahh Addmath best gilaa bolee takk ? Pandai cikgu tuu melawakk Hihii Kalaulaa cikguu addmath aku sentiasa ceriaa mcmtuu msty akuu semangat nakk blajaa addmath , Bukann aku nak ckp cikguu addmath aku takk best , tp penceramahh tuu mcm lagy best kott . takk ngantokk bhaii akuu dgr dy membebel . Untunglahh kan kauu pelajar smk Permas Jaya . Nt aku nak kidnap cikguu kauu orangg suruh mengajar kat smk Bandar Seri Alam pulakk , bolee takk ? :)

Ceramahh Chemistry pulakk mcm membosankan bolee takk ? Seriously , mengantok gilaa bhaii . Tersangap - sangap akuu kat dlm makmal bahasaa tuu . Yg tak bolee blahh tuu bole dy nganjingg akuu tgok video klakaa pon still ngntokk . Haii cikguu , masalahhnya kan bg saya video tuu lgsung takk klakaa --' 

Coming soon ceramahh Biology pulakk , hope sgt ianya bukan sesuatuu yg membosankan :) Akuu mmg mcmniee kengkawan , tak berminat pada sesuatuu yg membosankann . Kauu org pon sama jea kan kan kan kan kan kan kan kan ? xD


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011