Monday, June 27, 2011
♥ posted at: @12:10 AM
0 wishes // make a wish?


I DO'N'T CARE ABOUT HIM --' BUT I CARE ABOUT YOUR ATTITUDE !


wewitt lama takk meng-update blog niee . rinduu sgtsgt bolee takk ? Mcm yg penahh diberitahuu , akuu pegy camp for 3 days . Later akuu story pasal camp tuu okayy . tggu gambaa masok baruu bolehh cerita meyhh . sabar wokk sabar :) 


Okayy skrang rasa mcm whoa ! whoa ! kenapa erkk ? rasa takk puas hati maybee sebb perangaii seseorangg yg agakk menyakitkan hatii . kataa kawan , bestiee kejadahh tuu semua tp kenapa sentiasa nak berlawan dgn akuu ? *pelikk . 


Apaa yg penah jadi milik akuu semua kau nakk . Dy niee kau nak , dy tuu kau nakk . kenapa erkk ? kauu mmg sukaa amekk bekas kawan kauu ea ? *pelikk . kauu penah pikir takk kenapa relationship kauu dgn bf kauu sekarangg asyk ada yg tak kena jeaa , ada kauu pikir takk ? 


Meyhh sini akuu bg kauu pikir ! :)


kau kalauu dah jadi awek org takperluu laa nak menggatal text dgn lakii lain . Bilaa bf kauu buat cmtuu kau marahh , mengamokk mcm singaa . Akuu phm reaksi kauu , akuu perempuan akuu tahuu perasaan kauu tp kauu pikir takk apa perasaan bf kauu bilaa kau yg buat ? 


kauu selalu nak mengataa org sanasini tp kauu perfect sgt kea doee ? kauu cantik ? yea , kau mmg cantik doee . tp perangai kauu cantik takk ? Ohh please , akuu sedar diri akuu tak cantik , perangai aku pon tak cntik mana tp aku takdelahh busuk hati sgt ><


kauu nak dy ? ameklahh amekk . akuu tak hadapp . Sorry akuu bukan nakk merendahkan si DIA tp akuu sayang dgn apa yg akuu ada sekarangg nieee . aku takkesah kalau kau nakk amek semua ex akuu asalkan kau tak amek Ashraf akuu sudalahh . Ituu mmg akuu kesahh . 


tp lepas niee kalau ada prob dgn bf kauu , jgn cari akuu okay ? akuu penat nak nasihat og yg takkenang budi niee . Akuu tolong kau , akuu bg kau semangat tp ini yg balas kat akuu . Kauu takbole nmpk aku lebih drpd kauu , semua kauu nak . 


Akuu takkesah . takde kau pon aku still bole hidup . Akuu takperlukan kawan yg jenis mcm kauu . Mungkin ayat aku mengguriskan hati kau tp kau kot yg buat aku duluu . akuu taknak gaduh dgn kauu sebb lelakii yg takde makna langsung dlm hati tp kalau kauu kawan akuu kau tkkan nak buat cmnielaa . nak lawan dgn aku semuaa , pebendaa niee ? kau kan rasa kau dahh hebat sgt so takpaya laa nak lawan dgn aku . akuu tak hebat mana pon doee :)


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011