Sunday, June 12, 2011
♥ posted at: @8:16 AM
0 wishes // make a wish?




ehh ehh wakawaka ehh ehh Hihiii sape yg comel sgt katt atas niee ? niee laa dyg , akuu always mention naama dy tp takk penahh tunjukk mukaa dy yg comel tuu kan ? :) Haa , niee aku dah tunjukk tgok laa puas-puas . kalauu jatuhh cinta kat dy , bgtauu akuu okayy ? xD


Hee saja jeaa nak post pasal dy . Dy selaluu bg aku semangat , sentiasa igtkan akuu yg ALLAH tuu adaa utk akuu , bilaa akuu sedihh msty dy bg nasihat semua tuu Mengalahkan kakak akuu  Hihiii so sweet kan ? Act , baruu jea kenal dy tp mcm dahh rapat gilaa wa ckp luu :) penahh meet sekali ituu pon terserempak timee lepakk dgn ashraf & haziq kat kedaii mamakk . 


Just now ktorg IM then story pasal anakk in future , nak anakk berapaa , nama apa semuanyaa lahh Hihii comel kan , comel kan xD




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011