Tuesday, June 14, 2011
♥ posted at: @12:22 AM
0 wishes // make a wish?





Brr --' apaa kauu org pikir pasal mamat kat  atas niee ? Gilaaa kan dy ? tetibaa nak mara bilaa aku tak reply IM dy . Haii , seriously akuu takk berminat nak IM dgn org yg akuu takk kenal . Lecehh tahuu ? Mamat niee pulakk takk memasal nakk amek gmba akuu Pikir akuu artis apaa ? drpd kauu amek gamba akuu better kauu pegy amekk gamba Nora danish kea , Juliana Evans kea , Fasha Sandha kea , kan lagy havoc tuu . 


Best laa kan sebb dy Ashraf kecewa dgn akuu --' Rileks laaa , akuu mmg taksukaa nak delete inbox aku sebb aku nak jujur . Akuu nak dy tahuu semua yg akuu buat . taknak ada rahsiaaa . Nakk baca semua , bacalahh . Akuu tahuu apa yg akuu buat . Akuu tahuu batas akuu sebagaii awekk org . And akuu pon takk desperate sgt nakk IM dgn jantan lainnn . Furthermore , aku taksukaa sgt IM IM niee , akuu lebih selesa walling :) Haa then yg akuu walling tuu pon biasanya dgn perempuann , lelaki ? haramm akuu nak reply kalauu tak rpt dgn akuu .


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011