Monday, May 16, 2011
♥ posted at: @8:01 PM
0 wishes // make a wish?



WAKENABEB VS SUPRISE --'


Copppcoppp ! ceritaa tak habes lagy nieee . Makan Mcd beramai-ramai kat rumahh aku tuu bukan ending dy okayyy . Heee dupdappdupdapp nakk storyy kat sini niee tauu . Even hal  niee dahh 2 harii berlakuu tp bile terigt jeaa mcm nakk terkluaaa jantungg aku niee HIHI bukan setakat jantungg . Airmataa aku pon rasa mcm nakk gugur . Err , tak sayangg air mata btol laa kau niee wawa ! muahaha --''


Okayy , lepas makan Mcd tuu nynaa ajakk akuu lepak kat luarr . Timee tuu Ashraf pon ada sekalii . Kauu org tahuu nynaa ckp apaa ? Dy berulangg kalii ckp  ''SORRY EA WAWA'' akuu dahh pelikk , ada kehal nyaa minahh niee . Rupanyaa dy nakk bgtauu yg dy dgn Ashraf sebenarnyaa ada affair belakangg akuu . Miahaha igt aku nak percayaaa ?! Nynaa dgn Ashraff sebolehboleh nakk buat akuu percaya en . Eii , geramnya akuu . Akuu rasa mcm nakk sepakk jea mukaa dua org makhlukk nie bagi terabur gigi dorangg kat situu --'

akuu takkpuas hatii , akuu masokk dlm rumahh then kuncii pintuu . Akuu tak bg nyna & ashraf masokk . Timee tuu ada ayiel & kak zue so akuu tanya ayiel , betul kesemua tuu . Ayiel ckpp dy serbasalahh so dy suruhh akuu tanya hatii akuu . Whatt theee --' Hati akuu ckp TAKK ! SEMUA TUU BOHONG ! 

Then akuu kluaa balikk . Dorg still nak buat akuu percaya akan hal tuu . Timee tuu ayiel pon kluaa sekalii en . Pastuu gedikk pegy nyanyii lagu pada syurga diwajahhmu . Dgn nyna yg takk abesabes nakk phsyco akuu tuu , rasa mcm nakk nangiss jeaa . Fuhhh , akuu sabar lagy . takpeee . sabar ituu separuhh drpd iman . 

Akuu terdiam . Diam tanpaa kataa . Semua kata2 akuu hilangg . Akuu cumaa dpt dgr nyanyian ayiel & katakata nynaa jeaa . Akuu tak mampuu nak jawab . Lidahh aku keluu .Akuu takut kalau aku bersuara air mataa akuu tumpahh . Pertumpahan airmata adalah satu pembaziran . Btol kan ? Ashraf depan akuu , aku cumaa mampuu menatapp sayuu mukaa dy yg handsomee tuu . Hatii dahh tercalar balar dahh niee . Even akuu takpercaya lgsong dgn apa yg dorg ckp kan tuuu . Hatii ttp sakitt bhaii . Almaklumlaaa aku kan sensitif . SENSITIF SANGAT OKAYY --'




And for the last , ashraf datangg dekat aku . Pelukk akuu & cakapp ''SAYA CUMA CINTAKAN AWAK SORANGG ''  dann cincin niee sebenarnyaa utk awakk :) Pastuuu dy sarungkan cincinn tuu kat jarii manis akuu . Miaahaha akuu teros pelukk dy smbil cubittcubit manjaaa . Terdiam lagy akuu . Kalii nie akuu diam sebb akuu rasa bahagiaa gilaa . Kalauu allah nakk tarik nyawa aku timee tuu akuu relaaa :) 

Dekatt cincinn tuu ada tulis OUR HEART ARE TOGETHER FOREVER :) Act , niee cincin couplee . Dy pakaii satuuu then akuu pakaii satuu . Ashraf belii cincin niee sebagaii hadiahh anniversary ke-7 ktorg . Sweet kan dy ? Sumpahh sgt terharuuuu ! :) Ashraf kata cincin niee cincin tunanggg ktorg tp takk rasmi lagy laa kan .  tunangg sendirisendiri ajeaaa HAHA 





MUHAMMAD ASHRAF B AMINUDDIN sayanggg , cincinn niee buktii yg awakk cumaa sayangg saya jea kan ? awakk cumaa nak saya jea kan ? cumaa saya yg ada dlm hatii awakk kan ? Yeaa ! saya dahh percaya okayy . Masa lepas kluaa moviee tuu awakk cium dahii saya then awakk ckp kalauu lelaki cium dahii perempuan tuu bermakna dy btolbtol syangkan perempuan tuuu and you did it babyboyy ! Saya janji saya akan jaga cincin niee mcnea saya jaga cintaa kitaa . Saya takkan sia - siakan awakk & cintaa kitaa . Saya nakk awakk jaga saya . Saya nakk kitaa bersama utk selamanya . Saya nakk dgr ILOVEYOU hanyaa drpd mulut awakk . Saya cuma nakk awak yg kiss saya , Saya cuma nakk awakk yg goncangg tangan ayahh saya waktuu nikahh nantii . Semuanyaa saya nakk laluii dgn awakk ! :)

Saya sukaa awakk pakaii kemeja mcmtuu . HANDSOME PLUSPLUS @@ tp saya takksukaa perempuan lain tgokk awakk . Rasa mcm nakk cucukk mataa dorg guna pencungkil gigi . Mungkin nmpkk mcm kejam tp  takde perempuan yg sukaaa , Akuu taksukaa tgok bf orangg so kauu orangg takpaya tgokk bf akuu okayy . 
Akuu taksukaa , nt tak memasal akuu bencii kauu org pulakk --' Eyhh dgr sinii , Ashraf akuu punya okayy , jgn kauu cuba nakk rmpas dy . Nt akuu mengamukk satuu duniaa samokk .  Kauu takpercaya try laaa . Jgn smpaii nasi dahh jadi bubur baru kauu nak menyesal . Cehhcehh , main ugutugut plakk akuu niee Miahaha 




Okayy , apaa yg pentinggg ashraf is my only onee for forever & ever .
SAYA CINTAKAN AWAKK SELALU  :) 

* menaipp dgn perasaan yg tersangat bahagiaaa . Senyuman takk lekangg drpd mukaa akuu niee tauu . Tersenyum seorang diri mcm org gilaaa pulakk dahhh xD







◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011