Saturday, May 21, 2011
♥ posted at: @10:39 PM
0 wishes // make a wish?







I'm proud to be myself ! :)


yes maybe akuu tak selawa kauu org , almaklumlaa bdn kauu org kan meletupp mcm jennifer lopez , mukaa kauu org kan cantikk mcm babii doll , perangaii kauu org pon cntikk gilaa mcm penghuni juvana or henry gurneyy kan kan kan ? HAHA ops ! harapp jgn ada yg terasa kayy . * meluat . 


yes si comel sayaa mmg takk seputih melepakk awakk tp saya takk FAKE :) saya takkperlukan compact powder utk ditepikk setebal mungkin mcm pelakon wayanggg pekkjii tuu cukupp sekadar bedakk tabur yg babyybabyy selaluu pakai tuu . 


Sayaa pon takk main laa editedit nieee Ops ! nt adaa org terasa laa . Okayyokayy tukaa topikk sebelum ada yg terasa * senyum sinis sikitt Miahaha .


Masinggmasingg ada kecantikan yg Allah da berikan so kenapaa kauu org msty nak tipuu org dgn melakukan perkaraperkara merepekk mcm tu ? Nakk sgt kena puji ea ? Walao , dlm gambaa mmg laa nmpk comel , cantikk , cun , meletupp , babyyface nt bilaa meet makk aihh serupa mcm babiidoll -.-


Conclusionnyaa , bersyukur dgn apa adanyaa . Kita kena bangga jadii diri kitaaa . Pedulikann apa org nakk cakapp . Yg pentingg kitaa tahuu keadaan sebenanryaa kan . Biar mukaa taklawa asalkan perangaii & budi pekertii tuu lawa :) 








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011