Tuesday, May 31, 2011
♥ posted at: @9:25 AM
0 wishes // make a wish?




Assalamualaaikum :) * tak jawab dosa kayy . 

Lama kan takk nmpk akuu onlinee ? Akuu tahuu msty ramai rinduu akuu nie kan ? * PERASAN hihiii --'
tertanya - tanya mana akuu pegy , nth masihh hidup atauu dahh mati Hihaaaa , akuu still hidup okayy . Alhamdullillah , Allah masih sayangkan akuu :) 

Akuu merajukk kejap so akuu pegy melarikan diri drpd rumahh HAHA eyhh taklaa , dusta semuanyaa . Akuu pegy skudaii jeaa Takk jauhh mana kan ? :) 4 harii kat sana . byk sgt kenangan . Meyhh baca story akuu :)

HARI PERTAMA ^^

* Malam tuu sesampaii jea terus text ashraf sruh dtg rumahh ayiel then kluaa jea ashraf tgok semacam jea kann . Tetiba dy memaraa & blahh mcm tuu jea . Ohh , rupanyaa dy mara sebb dy tggu akuu online tp akuu pulakk dokk sebokk pegy Skudaii kekononn nakk buat suprise katt dy Hihiii xD So , akuu pujukpujuk sikett , buat mukaa sedih sikit & akhirnyaa okay balikk :)

HARI KEDUA ^^

* Pegy rumahh my ashraf around 3 p.m gituu then pegy Pizza Hut withh nynaa , ashraf & ayiel . Thanks nynaa belanja ktorg Heheee Lepas kenyangg perut tuu jenjalan kejap kat IOI MALL , karaoke & pegy cc :)




* Lepas penat berjalan lepakk dekat depan rumahh acapp . Best laa kan , jalan - jalan naikk  moto dgn Ashraf . Nynaa pulakk dgn ayiel :) Lamaa gilaa kot akuu tak naikk moto sebb takde org nakk bwk Sobs :'( Sobs :'(  Haa , lepas tuu kan , lepas tuu kan , ashraff ajar akuu bawak motor Heheee So dah pandaii bwk siket laaa Next timee ajar sayaa bawakk kereta pulakk kayy sayang ? Nahh ILOVEYOU :* 


* Si nyna bolee lupaa nak bwk kunci rumahh kan , mmg bagos yg teramat . So , nakk kena tggu kakak dy balikk baruu bole masokk rumahh . Dah laa penat berjalan , ngntok pulakk tuu Mmg rasa mcm nakk terlentokk abes laa kan . Nasibb baiklaaa ada katil yg lengkap dgn bantal & bantal pelukk dlm kereta tuu Hihii xD i mean ashraf yg jadii katil tuu Aku baringg atas peha dy , then teros terlelapp . Nynaa pon sama , baringg atas pehaa Ayiel . Guys , kauu org jgn gedik nakk pikir lainn kayy Nothing happen pon . Malam tuu dua org jejaka yg handsome niee secara sukarela jadii bodyguard ktorg Heheee akuu dgn nynaa sedapp jea buat tahii mataa yg dorangg pulakk halauu nyamukk - nyamuk then jadii pengipass .  

Bilaa tersedar jeaa rasa mcm Omaigodd kenapa dorg niee sweet gilaa ? Sggup ea taktido sebb nak jaga ktorg ? Kesiann dorg >.< tp akuu rasa terharuu bolee ? :) 

THIRD DAY ^^

* Okayy satuu jam akuu dgn nynaa tggu ashraf & kluaa tp tak kluaa2 . Membutaa tak igt dunia la tuu --' 
tp takbole nakk salahkan dorg jugakk sebb malam tuu dorg dahh berjaga smpai pukul 5 pagi so mstylaa ngntok gilaa kan . Then , akuu & nyna decide pegy rumahh Dilaa jeaa . Taklamaa tu Ashraf call tanya akuu kat manaa . Mood tgh merajukk niee so akuu ckplaaa mana-mana jelaa . Dah lamaa siket baruu aku ckp aku kat rumahh Dilaa . So , dy pon sruhh akuu dtg kat Shell . Akuu dtg jelaa then aku buat mukaa nak marahh Hihiii xD 

* Malamnyaa ktorg pegy karokkk lagy Hehee feeling habes . Adaa dua org makhlukk tuu baruu lepas putus cintaa so Layan zzz zzz xD 

HARI KEEMPAT ^^

* Mcm biasaaa rumahh ashraf lagyy . Smpai - sampai bebual kejapp then tidur smpaii pukull 12 tgh hari  --' Gilaa bolee ? Okayy cun tidurr nyenyak sebb Nynaa takk berdengkurr kalii niee Hihiii xD Bangon jeaa aku teros baca newspaper . Eiuwww , mcm pakcikk - pakcik kan stylee akuu ? Nsib baikk takde coffee tauu timee tuu Hehee . Nynaa pulakk pegy toilett ber-jam Rupanyaa dy tolongg nenekk ashraf masakk kat dapurr . Okay finee nynaa , nakk amekk hatii nenekk ashraf laa tuu --' Miahaha * just kidding . 

* Lepas tuu pegy cc teman Ashraf & Ayiel mainn gamee Grr khusyukk gilaa dorg niee main gamee . Rasa mcm nakk tutupp jea PC dorg tuu HAHA . 

* Around 4 . 40 gerakk balikk . This timee bukan gerakk balikk rumahh nynaa But gerakk balikk Bandar Seri Alam , yes my home ! . Sedihh mmg sedihh tp akuu msty berpijak pada bumi yg nyata kan :) 

Okayy now akuu dahh ada kat rumahh :) Thanks Muhammad Ashraf , Nynaa Elyanaa , Muhammad Syareel sebb sudii jaga saya sepanjangg saya berada kat Skudaii . Even ada masa tuu kite semua stress , sedihh , touchingg & pelbagaii Rasa gembiraa & bahagia tuu tetapp didahulukan dlm kotakk fikiran niee :) 

thanks again , iloveyouguys :) 





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011