Friday, May 20, 2011
♥ posted at: @8:39 AM
0 wishes // make a wish?




ALHAMDULLILAH :)

SEMALAM MUNGKIN TAK SEINDAH SEPERTI YG DIIMPIKAN .

AKAN TETAPI , KECERIAAN HARI INI TELAH MENEBUS SEGALANYA .


 THANKS TO GOD  




hm , apaa terjadii semalam ? smpaikan tak tido malam then status semuaa status jiwangg nak matii HAHA nothing else babyy . 
gadoee sikett dgn tunangg sayaa tuu Wahh , tunangg kea ? yeaaa ! tunangg takk rasmi laa tapii Miahaha kauu ada ? takdee kan ? Okayy dahh stop melewehhh . Act , ktorg  gadoee pasal bnda bodoe jeaa okayy . Dahh lama takk gadoe kot tuu yg tetiba gadoee tuu . And ituu sesuatu yg normal kan ? So kepada kauu kauu kauu yg rasa happy , akuu taknakk ckp byk :) Cukuplahh akuu memberikan senyuman kat kauu org kan :D 




Kdg2 pergadohan membuatkan rasa sayangg bertambah kan ? pergadohan juga mengeratkan lagy perhubungan :) Semakin lamaa akuu gadoe dgn dy semakin dalamm akuu selami rentakk dy . Semakin dalam akuu kenal dy dan semakin dalam jugalahh cinta akuu kepada si dia . keceriaan hari ini adalah pengubat tangisan semalam :) Sesungguhnya Allah ituu Maha Mengasihani :) 




* sesuatuu yg awakk perluu tahuu ASHRAF :) 


Okay , listen to me ashraf . seterukk mana pon kita gadoe , setinggi mana pon ego ayangg , semarahh apa pon ayangg . Cincinn yg sayangg bg niee ayangg tetapp pakai okayy . Semalam ayangg rasa mcm nakk bukak jeaa cincin nie then simpan dlm kotakk , sakit hatii kot Wee ~~ tp takk smpaii hati . Rasa mcm susahh gilaa nak lepaskan cincin nieee HIHI Sayangg , ayangg tak lebihkan membe okayy . Even ayangg layan membe ayangg , ayang takpenah lupa kat sayangg . Mcmne ayangg nak lupa kat sayangg sedangkan dlm fikiran ayangg cuma ada ayangg jeaa Hee :) Jgn pikir mcmtuu lagy okayy . Seriously , ayangg cintakan sayangg sorangg jeaa . 


** heheee ktorg baruu jea tukaa pggilan drpd MAMA PAPA to AYANG SAYANG before this penahh try BIE BABY tp disebbkan ramaii sgt yg gunaa so ktrorg tukaa dgn yg inii :) Kdg2 mcm tersasul pggil MAMA PAPA lagy , Almklumlaa , still takk biasa Lama2 biasa laa tuu kan xD








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011