Monday, May 16, 2011
♥ posted at: @6:35 PM
0 wishes // make a wish?




14 / 05 / 2011


Hang again , act nakk smbut bufdayy hazq but btg hidung dy pon akuu taknampakk . Nak text mcm malas , so Ahhhhhhh , biar jelaa xD Then , hangg jela dgn ashraf , nyna , ayiel & k. zuee . Tyraa pulakk ada class so mmg takdapat join . Mcm biasa laa kan :) Okayy , aktiviti kalii nie agak lain sedikitt . Smpai2 jeaa teros pegy makan kat kotaraya , lepas tuu gerakk  cs lepakk kat JCO . Fuhh , ashraf belanja ''THANK SAYANG ''  xD *nynaa kebulur en , daa makan nasi ayam bolee lagy sumbat donutt . Miahahaha 













Byk habeskan masa dekat JCO jelaaa . Timee lepak kat situu dahh berapa btg rokok yg Ashraf & Ayiel niee hisapp pon aku taktahu laaa . Malas nakk tegor , buat sakitt hati aku aje adalahh , akuu ckp pon mcm asapp yg dy sedut tuu , firstfirst seduttt lepas tuu hembus --'' takde function lgsong . Bilaa nak berhenti pon aku taktahuu laaa . Haishhhhh . 










Then ktorg decidee nakk tgokk moviee . Weheee ~ ''THANKS TYRA BLNJA TIKET'' . Citee apaa ? Macam korg jugakk laa yg meng-harokk sgt tuu . Citee KONGSI . berdekak bolee akuu tgok cite nie ? HIHI Lagy best masa ashraff pelukk jea akuu timee kat dlm tuu . Rasa mcm kat syurgaaa Miahaha . see ? betapaa gilaanya akuu , smpaii takdapat nak bezakan antara syurga dgn duniaa . Wake up wawa ! --''












 




Abes moviee baliklaa kan . Huwaaa , tyra & kimiee dahh balikk duluu . So, terpaksa balikk dgn k.zue jeaa . But , luckily si nynaaa niee nak hantar akuu balikk naik kereta sport biruu dy tuuu HAHA then bilaa dah smpai dekat seri alam , Ashraf belanjaa MCD pulakk . ''THANKS AGAIN SAYANG'' . Belii bungkus jeaa then makan kat rumahh akuu ramairamaiii HIHI :) 


thanks for thee dayy / ILOVEYOUGUYS :)


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011