Wednesday, April 20, 2011
♥ posted at: @6:19 AM
0 wishes // make a wish?




pffttt >.< tolong akuu . akuu perlukan pertolongan . TOLONG JELASKAN APA LAGI YG KAU MAHU DARIKU ? -.- Lepas akuu dahh bahgia dgn insan lain baruu kau nak muncul semula , nakk tagihh cinta kitaa yg tersisih duluu la tuu konon nyaa kan ? Haktuii , cintaa tuu semua dahh terkubur dkt tanah perkuburan islam cahaya masai kauu tahuu takk ?kalauu kau beranii kau pegilaa gali kubur tuu semulaa . kenapa msty kauu cakapp yg KAU DAH BERUBAH , KAU DAH JADI LEBIH BERTANGGUNGJAWAB & NAK JADI BOYFIE YG BAIK . kenapaa msty kauu ckp semua tuu dkt akuu ? Eyhh , tolonglaaa ! akuu taknakk dgr semua tuu . akuu muakk . akuu jijikk . akuu rimas . setiapp jam kauu call akuu , aku rasa mcm nakk balingg jea hp akuu tp akuu masihh waras :) Duluu kauu jarangg bebenor nakk call akuu , akuu sakit kea , ada masalah kea , apa kea , adaa kauu penah amekk kesahh ? ADA ATAU TIDAKK ?! nakk tggu kau text akuu lagylaa mcm HARAM JADAH kann ? Berbulann - bulan kauu takk layann akuu , buat akuu rasa serba salahh & mcmmcm lagy laaa kan . And now , bilaa akuu dahh lupakan semua tuu sesuka hatii kauu jea nakk ckp yg KAU RINDU AKU ! Tp maaf laaa , sedikit pon takdee perasaan rinduu akuu utk kauu . Akuu dahh puas sakitt hati dgn kau duluu , akuu dahh puas rinduu kauu dulu timee kau lgsong takk amek kesahh pasal akuu . akuu dahh puas nakk pikir pasal kauu . akuu dahh puas nakk menangis pasal kau . semuaa tuu takde gunaa daa . kauu cumee kenangan akuu , takk mgkin kenangan akuu bolee jadi masa depan akuu . akuu takk mahu lagy . Biarkan akuu dgn hidupp aku , biarkan akuu tentukan jalan hidup aku . Jgn ganggu akuu lagy . tolonglaaa okayy :'( 


* mmg akuu first love kauu , tp kauu takpenahh nakk hargai akuu duluu so jgn pernahh berharapp aku akn jadii cinta terakhir kauu . 








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011