Sunday, April 10, 2011
♥ posted at: @8:32 AM
0 wishes // make a wish?




okayy blogger , nakk story something yg amatamat terukk niee HIHI okay , semuaa diamm ! jgn gelakk atauu beri sebarangg cmment okayy . Senang citee jgn kluaakan suara anda :) 


Harinii harii ahad kan ? Macam biasa akuu laa akuu ada tuition class kat omega from 10.45 until 5 . 45 pm . But , disebabkn semalam akuu mengambil terlampauu byk panadol bilaa aku bgon pagii jeaa kepala akuu rasa senonengg . Errr , apa ituu senonengg ? HIKHIK senonengg tuu maksod dy peninggg . Eii , btol takk tipuu doee , kepala akuu rasa beratt sgtsgt mcm ada batuu bataa , pastuu jantungg akuu DUPDAP dgn lajuu mcm kereta michael schumacher tuu . Sungguh menyayat hatii kan ? xD Last last nakk dekatt pukul satuu baruu laa akuu bangon then teros trun bawahh . Badan rasa mcm daa okayy . Hm , yeahh * rasa mcm menyesal tak pegy tuition tuu tp apakan dayakuu :'( 


Bangon2 teros onlineee laa kan >.< daa lama sikett onlinee tuu perutt akuu buatt konsert pulak daaa . kauu org tahuu takk hebatnyaa konsert dlm perut aku niee mengalahkan konsert SUPERJUNIOR timee dtg malaysia harituu tauu xD so , akuu pegylaa dapur carii makanan apa yg adaa . Siottt :"( apa pon takdee tahuu takk ? msty dorg breakfast katt luaa nieee ! eii >.< bilaa da lapa sgt akuu pegy la masak nasi . Ishh nasi tuu mentahh pulakk . padahal bahagian bwah dahh hanguss . Err , fed upp akuu tauu dudukk kat dapur tuu . Last-last akuu buangg nasii tuu then blaaa tggalkn dapurr tuu -.-'' Taklamaa tuu ayahh akuu call tnya nakk makan apaa . * haiii , akuu da kebulur baruu nakk call ea ? Okay , takpeee . Akuu still syangg ayahh akuu walau cane pon xD .HIHI first2 akuu ckp akuu nakk mee gorengg basahh then aku tukaaa nak meehun tomyam lastlast akuu tukaa lagy mee hailam HAHA mainmain pulakk daa =='' Tp , punyaa laa berejamm akuu tunggu ayahh aku balikk . Nak dekat maghrib baruu dy balikk bawakk makanan akuuu >.< Ohh , apeapepon thanks laaa kan :)


Okayy tutupp citeee pasal tuu , POINT TERBESAR yg akuu nak story adalahhh JENJENGJENG hehee .
Act , harini satuu harii tauu kitee tak mandii HIDIDIDI terokk kan kiteee ? Bauu sepengggg daa aku niee HAHA takdee org nakk dekatt . kucingg akuu pon larii bertempiarannn tahuuu ? 


Dalaaaa , membebel jea kejeee akuu niee kan . Da pukul 11.30 malam nieee . Akuu nakk mndii , kejap lagy nakk on call dgn Ashraf kesayangankuu so taknakk musyukkkmusyukk HIHI aww , jgn jeles :) 


nyteee all reader / loveyouguys kayy :*






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011