Friday, March 18, 2011
♥ posted at: @1:22 AM
0 wishes // make a wish?




sorry guys , akuu da tukaa lagu blog  . bosan doee harihari dgr lagu yg sama ;D this timee kauu letakk lagu fav akuu . laguu niee laguu sedih tp hatii akuu sekarangg tgh berbunga-bungaa . HAHA tak takk takk . hatii akuu sekarangg tgh bercampur baur but i don't know how to describe it . org kata nak ckp mmg senang kan ? bukaa mulut then ckp tp kalauu bnda tuu dtg drpd hatii & ianya sesuatu yg agk sulit utk diluahkn mmg susah laa nak diungkapkan kan ? eyh tgok , akuu da melalut apa kejadah tah. aku sendiri tak bape nak phm HIHI * senyum terpaksa . haaa , apa sebenarnya yg akuu nak smpaikn niee ? sedihh sebb msih tak dapat fonee idaman tuu ? tak laaa . aku tgh sabar niee , kesabaran membawa berkat kan ? okayy akuu sabar . so , apa yg masih bersarangg dlm hatii akuu smpaii perasaan akuu bercmpur baur & mcm ada yg tak kena niee ? haa , bangangg ! kan akuu da ckp aku taktahuu so knpee still nak bertanya lagy ? always tnya bnda yg sama , jwapan akn berubah kea cikk kak ooi ? takk jugakk kan ? so knpee nakk tnya ulg2 ? fuhhh ! fed upp ;) * eyhh tgok minahh niee , kata fed up tp kenapa masih senyum ? Gilaa kott HAHA taklaa bukan gilaa tp mmg tgh blaja nak senyum dlm apa jua keadaan pon . kenapa nak senyum tiputipu niee ? simple question ! sebb akuu taknak org tahuu akuu tgh sakitt , akuu taknakk org tahuu akuu ada masalah , akuu taknak org tahuu bilaa akuu menangis . bukan akuu taknak luahkn pada sesape  , akuu tahuu aluu still ada parents , bf & bestiee yg sentiasa bolee dgr luahan hatii akuu tp smpai bilaa akuu nak sesakkan dorg dgn isi hatii aku kan ? dorg pon adaa masalah dorg sendry so takperlu laa akuu nak tmbah kan ? ;) takpee . akuu masih kuat utk tanggung semua niee . 




KESALAHAN BENDA BODOH BOLEH MENYEBABKAN KEKECEWAAN HATI .betol takk ? btol laa kan ? sama mcm akuu . hatii akuu hatii manusia , bukan hatii binatangg . Akan terlukaa bilaa tak dijaga . Lagi2 kalo sesuatu bnda yg bole dielakkan , kenapa takk cuba utk dielakkan ? kenapa msty tggu kemarahan membuak2 sehingga hilang tutur bicara yg sopan baruu nak mintak maaf ? mintakk maaf bukan penyelesaian masalah okay . kalauu hatii niee daa hncur , kata2 maaf mmg daa tak diperlukan lagy . apa yg diperlukan ? bergantungg pada kehendak individu laaa kan . tp yg akuu tak puas hatii tuu kenapa bilaa akuu yg dilukaii masih di persalahkn ? siapa lukakan siapa ? tgokk ! jantan tuu aniaya akuu lagy . nasib baik akuu da tukaa num , takdela tension sgt . thanks MUHAMMAD HAIKAL ;)  akuu bencii kauuu ! -..- akuu rasa mcm nakk bunuhh kauu tahuu ? :)






apa perasaan bilaa terkurung dlm sangkar emas ? dalam penjara kea kan ? sometimes akuu kesian dkt org tak dpt kebebasan .  eleyhh , akuu pon takk bebas sgt okayy . lagy2 this year akuu nak spm so parents akuu msty akn bisingg bilaa akuu asyk kluaa ajeea , Tp ada org tuu lgsung tak dpt kluaa hangg dgn membe2 sedangkn dy daa pegangg ic sendry , takpelah , setiapp institusi keluarga berbeza kan ? :) mybee , itu yg terbaikk . tp kalauu akuu yg kena kongkong sgt msty akuu akn memberontakk  . akuu tak sukaa org atur sgt hidup akuu . simple kan ? alhmdulillah , parents akuu phm akuu . pegy mati laa kau nak ckp akuu ank manja ke apa , akuu tahuu kau jeles :) 








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011