Sunday, March 6, 2011
♥ posted at: @1:36 AM
0 wishes // make a wish?


PEDIH HATI AKU MCM KENA PIJAK DGN KASUT SPORT !

Okayy, harini akuu ponteng tusyen .bagos takk perangai akuu ?ayahh aku bayar duit tusyen mahal2 tp akuu sesuka hatii nak dtg or taknak  Brr =.=' DIAM ! DIAM ! akuu penatt , akuu jeles , akuu malas , akuu fed up ! okayy GOOD laa kan ,sukasuki kauu nak bg LOVE katt sesapee jea kan ? kauu pikir akuu apa ? takde perasaan ea ? Finee ! kauu ckp kauu mainmain tp kalauu akuu buat cmtu then aku ckp akuu mainmain , how do you feel ? mara ? kecewa ? or buat2 taktahu ? HAHA elakkan akuu buat balikk jea . bg LOVE katt sebarangg lakii . nak sgt akuu buat cmtuu ? yaww , walau mcnee sekalipon akuu bukan perempuan jenis cmtuu laa . akuu takkan bg LOVE dkt org yg akuu tak syg , akuu takkan bg LOVE dkt org yg akuu tak cintaa . akuu takkan bg LOVE dkat org yg tak pentingg dlm hidup akuu ! Bapakk aaa , pedihh siakk hati aku kau buat cmniee .SUMPAH PEDIH ! kauu igt perkataan ILOVEYOU & LOVE tuu bnda mainmain ea ? tak cukupp yg lepas , kali niee version lain plakk daa . Eyhh , daa daa ! akuu taktauu nak ckp apa . pandaii laa kau pkir or terbalikkan situasi kalo akuu yg buat bnda niee sume ea . THINK ABOUT THIS ! 






Congratt to ATHIRAH ABDUL RAHIM . Atlast you got your e60d . Wee ~ i be the first person who know about that rytee ? HUHU terharuuu . Btw , even kauu da dpt baby baruu kauu tuu . Jgn lupakan akuu yeahh ! :) 








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011