Sunday, March 6, 2011
♥ posted at: @1:03 AM
0 wishes // make a wish?




Okayy semalam akuu ikott family akuu pegy majlis kawen sepupu akuu kat muar . Act , da plan taknak ikott tp bilaa pkir2 balikk better akuu ikot drpd knee tggal sorgsorg katt rumah en HIHI biasanyaa bilaa aku naik kete jea msty rse pening & nak tido tp semalam syukur alhamdullillah laa . akuu rasa okayy jea sehingga ke destinasi yg dituju . Dtg2 sensalam laa dgn sedara , sepupu sepapat & semuanya . wahh , lama tak jumpa dorg niee . Yg palingg taksabar nak tgokk kak leya akuu niee laaa . raja seharii laa katakan . mstylaa cantikk & berseri2 muka dy kan ? Husband dy pon bole tahan laa . Haishh , jgn mainmain , kak leya aku nie takmain laa org2 malaysia niee , dy kawen dgn org putih . Awww , her husband call me a NAUGTHY WAWA :) tak lama pon akuu stay situu , dalam pkul 3 smpaii , pkul 7 da balikk . copcopp lupaa nak bgtauu kek pengantin dy kan , akuu yg sapuu kasii abess . sedap sgt wokkk ! Wee~



Awww , bilaa tgokk org kawen niee , rasa mcm takk sabar pulokk akuu nak kawen . sapee nak kawen dgn akuu ? jom kawin jom :D aishhhh >< sabarr , sabar . mudaa lagy kann . perasaan akuu jea niee yg rse mcm nak kwen tp mental & fizikal akuu tak ready lagy , Brrr :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011