Sunday, March 27, 2011
♥ posted at: @6:43 AM
0 wishes // make a wish?




Okayy , nak story pasal semalam :D act kan , semalam akuu kena bangon awal . Padahal harii sabtuu tu ,kesian akuu kan ? HIHI takdelaaa , act akuu kena pegy skolaa sebb ada majlis anugerah cemerlang & PIBG . Akuu volunteer diri utk membantu cikguu Hana . Dapat makan free aww , nasi ayam ^^ kauu dapat ? takkan ! :D Even macam mengantokk tp happy gilaa laa sebb dpt tgok persembahan & lepakk smbil bersantaii :) tahun niee last akuu kat skolaaa so taksalah kalauu akuu nakk ciptaa lebih byk kenangan kat skolaa akuu yg mcm penjara tuu kan ? For suree bilaa da habis skolaa nt akuu rinduu dkt skolaa akuu . Maigodddddd T.T










Then balikk dalam pukul 1 lebihh . balik-balikk jeaa teros carii katil . Penatt okayy ! apa lagyy membutaa laa HEHE dalam pukul 4 lebih tyraa call sebb nak ajak pegy bufday party halizaa . Dgn malasnyaa , akuu pegy mandi & bersiap-siap . Lepas mandi baruu rasa segar gilaaa . Lepas siapp semuanyaa akuu tggu tyraa amekk akuu :) 


Tgok2 dalam keretaa ada Nash en , HAHA mcm tak terkejut pulakk aku kan ? :) rupanyaa dy pon ikot samaa . Bilaa da smpaii kat ruma liza tuu salam2 then teros makan . Lapaaa kott  >.<  makanan katt situu yg akuu paling minat ialah SAMOSA . byk bolee akuu makan bnda tuu HIHI . Balikk dlm pukul 9 lebihh . Fuhh , sumpahh penatt gilaa ! >.< rasa mcm taknakk pegy tusyen auu keesokan harinyaa tp bilaa pikir balikk baikk akuu pegy , nt tertinggal byk silibus lagy susah kan ? :)











akuu terselitt pulakk :D 




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011