Wednesday, March 30, 2011
♥ posted at: @5:51 AM
0 wishes // make a wish?




err , semalam bilaa ibuu aku balikk jeaa dy ckp tok cikk daa meninggal . means adik kepada atok laa kan . But , ktorg satuu family takdapat balikk ke Muar sebb akuu & adik akuu skolaa . Parents akuu pulakk sebok dgn keje masing-masing so mmg tak dapat nak pegy laa . Lgpon , tokcikk aku niee tak convert to Islam so dy dikebumikan mengikutt adat resam Cinaa laa . Kalau ktorg pegy pon , apaa function kan ? Then  , mak akuu ada story katt akuu yg masa dy kecikkecik duluu , dy ikot pegy jirat cinaa , timee tuu cousin dy meninggal  . taktahuu mana silapnyaa , balikbalik jeaa ibu akuu kena gangguan . So , start from that day , kalau ada sedara akuu yg bukan islam meninggal mmg ibuu akuu tak join . Dy lebihh relaa duduk rumaa sorgsorg . Bilaa dgr ibu akuu story cmtuu , secara serta merta , akuu pon jadii takott . 


* semoga tok cikk tenang kat sanaa okayy :'(






serabaiiii ! minum coffee bibir pecahh , minum susu anlene ruam naikkk ! sumee fav drink akuu takbole nak minum ! kenapa seyhh ? kenapaa badan akuu makin sensitif niee ? dulu tak mcm niee pon . Please laaaa , akuu nk mcm duluu , bole minum apa yg aku sukaa . kalauu takdapat minum coffee tuu okayy lagy , tp kalauu susu pon takbole jugakk , erghhh ! mcmane akuu nak hidup tanpa susu niee ? nakk nangis  aaa mcmnieeeeeeeeee ! huwaaaaa :'(






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011