Friday, March 11, 2011
♥ posted at: @3:45 AM
0 wishes // make a wish?





err abg , kenapa dgn kau niee ? tetiba kauu ckap kauu syg aku & jeles bilaa tgok aku dgn bf akuu . apa niee bangg ? kauu jgn buat akuu serabut bolee ? kan kitaa da penah janji yg hubungan kitaa cukup stakat ADIK & ABG tp kenapa skarang kauu nak lebihh ? akuu kenal kau da lama , bapee taon siakk . lebih lama drpd akuu kenal bf akuu . tp dlm panjangnya tempoh perkenalan kita tuu , akuu cuma dpt sayangg kauu sebagai ABANG jeaa , tak lebihh , tak kurangg . akuu tauu kau caring giler babii kat akuu sebb tuu kauu call akuu tak penah nak agkat daa , kau text pon akuu diamkan diri jeaa . akuu nak kauu lupakan perasaan kauu tuu bangg . seriously , akuu takbolee dgn kauu . kauu ABANG akuu , sama mcm ABANG tak bertauliahh akuu yg lainn . sampai bilaa pon akuu tetapp nak mcnie jeaa taknakk lebihh .kalauu kau teros ckp kauu cintakan aku , akuu akn buangg kauu jauhjauh drpd hidupp akuu . akuu serious niee bangg ! 






Hello ! thanks to all follower yeahh . semakin bertambahh . tak sgkaa pon akn byk cmtuuu . THANKS A LOT yeahh baby baby kuu sekalian . keep enjoy reading my blog okayy ! kalauu nak wawa follow you guys balikk send link kat fb wawa jeaa kayy :)






now pulakk nak say SORRY to sesapee yg ada add wawa kat fb tp wawa takk app . wawa tauu ada yg add wawa kat fb followers blogg niee . jgn kecikk hatii okayy . mmg wawa takk akan app org yg wawa takkenal , wawa ignore jea teros , wawa ada alasan tersendiri okayy . nakk tahuu sebb apa ? err  ,no no no . taknak bgtauu sebbnyaaa . cukuplah sekadar wawa bgtauu yg wawa buat sumee niee utk MENJAGA HATI LELAKI YG WAWA CINTAI , okayy guys , sorry again yeahh :)
tataaaaaaaaaaa ~


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011