Thursday, March 31, 2011
♥ posted at: @8:38 AM
0 wishes // make a wish?





Akuu benci harini ! taktahuu kenapaa . yang pentingg aku nak cepat habiskan tarikh 31 / 03 / 2011 :'( 
takde angin , takde ributt tetiba jea akuu badmood kan ? Hm , tak semestinya setiap harii kita nak happy jea kan   ? ada masa kita msty akan sedih even tanpa sebab . kan kan kan ? Hm , so arny mmg hari touching akuu . Drpd kat skolaa tadi mmg akuu okay , tetiba jeaa aku touching then okayy semulaa . Macam org gilaa takk ? HAHA tgokk laa sekarangg niee , akuu update blog dlm keadaan sedih kott tp still nak ketawa mcm takde perasaan HIHI sumpahh ! i hate this feeling . god help meee :'(






dgr laa lagu kat blog akuu pon mcm sedih jeaa kan ? menggambarkan perasaan akuu kott :( someone makee me happy please ! :'( 
please make me laugh ! please make me smile ! akuu taknakk menitiskan air mata malam nieeee . 






org ckap jgn gelakk kuatkuat kalauu sukaa sgt kan ? nt mesty menangis . drpd kecikk ayat tuu jea yg akuu selalu dgr . kdg2 ada btolnya jugakk kan ? mybe dua tiga hari niee aku daa selaluu sgt ketawa tak igt dunia & happy jeaa memanjangg . tuuu yg sekarang rasa mcm niee kan ? Hm , suck !






sume ceritaa yg aku tgokk harini pon sumee sedihsedih belakaaa . heyy , kenapaa niee ? semuaa mcm nak menganjing perasaan akuu kan ? alahaii , dugaan . dugaan . akuu sedihh harini bukan sebab sesapee . tp sebb perasaan akuu yg selaluu happy sejak  kebelakangan niee so kenalaa sedih pulakk kan ? dalaaa , drpd akuu teros merepekk better akuu pegy tido kan ? esokk skolaa . okayy , nytee all :'(






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011