Tuesday, February 8, 2011
♥ posted at: @6:22 AM
0 wishes // make a wish?






Zzzzz  , lately serabutt giler bolee tak ? kadangg2 hal kecik pon sengaja ak perbesarkan Hm , yg selalu jadii mangsaa Ashraf laa kan . 


* hm , sorylaa biee kalo bby asyk memara biee jea , bby bukan da tak syg biee tp bby takbole lupakan hal tuu lagy laa  Bukan bby taknak maafkan biee tp HATI bby masih sakit sebb tuu bby asyk memberontak & buat bnda yg bie tak sukaa . Bby daa berubah utk biee tp bie plak buat hal so mmg hal mcm nie tak bole dielakkan laa . Dalaa , malas bby nak pnjangkan cite , yg penting skarangg KITA DAH MACAM DULU BALIK & TOLONG JAGA PELUANG YANG ADA OKAYY ! Macam yg bby ckp JAGA CINTA KITA UTK SELAMANYA :) Iloveyou <3

 Then , satuu malam tuu mmg takbole tido lgsungg , yg ak tauu nangis , nangis , nangis . Sebb apa ak nangis ? 
JengJengJeng ~ Biarlaa rahsiaa . Malulaa itew nak story katt siniee HIHI . Ak text tyraa then dy pon call laa ak . 

* Ehem , kaw laaa bestie dunia akhirat ak :) Bilaa ak sedih kaw la yg hiburkan ak , bg ak nasihat & buat lawak bodoee mcm ape jeaa , HAHA sayangg kaw laa cerdikk ^^ If takdee kaw mlm tuu mybe ak daaa . .  tetttttttttttttttttttt . ape tuu ? wekk ! taknak bgtauu :D
Sayangg kaw nyah ! thankiee twinniee Muah <3

Then ,tak lupaa kat you jugakk . take care giler kan you katt i ? Hm , tp i takbolee terima caring you tuu SORRY . biaaa i jalanii life i , even i ada prob dgn bf i pon , i tak perlukan you sebgai peganti , i just perlukan you sebagai kawan so TOLONG LAYAN I MACAM KAWAN YOU YG LAIN , BUKAN MCM PRINCESS IDAMAN YOU  Hopee you phm , lgpon you pon da ada girl . Takbaik you buat mcm tuu , nt satuu hari you kne balik baruu you tahuu .you,jangan jadii perampas sbb bnda tuu takkan kekal sebb karma ada berbalik katt you :)



















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011