Tuesday, February 22, 2011
♥ posted at: @4:30 AM
0 wishes // make a wish?



Okayy guys , sgt terokk okayy ! Apa yg terok ? HIHI takdelaa terok mana but ak mmg geram laa kott dkt diri sendiri . Ayatt suspen jeaa kan HAHA act , ak nak story pasal gelangg & jam ak yg tidak boleh digunakan lagy tuu >.< Ohhmyygee ! ak syangg keduaduannyaa kayyy ! Even gelangg & jam tuu baruu bersama dgn ak for two month tp ak daa rasa serasii dgn merekaa . Cayaa takk ? Gelangg tuu terputus timee kat rumaa kak fatin , luckily adek kak faten jumpa then bg katt ak semulaa .Igtkan nak antaa kedaii utk smbongg balikk but bilaa cary semulaa dlm purse bndaa tu da takdee . yg ada cumaa loceng dy jeaa . Huwaaa , mana kauu pegy seyhh ? 
Ituu satuu hal laa kan , arnii katt skolaa ak ada karnival sukan .taktahuu canee tetiba bahagian tepi jam ak pecahh . ak tgok mcm nak nangis je arn tp ak control sebb byk junior katt padangg tuu , nt dorg kata apa plakk en .So , mmg keduaduanyaa sudaa tidak boleh digunakan lagy . Nakk carii yg baruu bukan senangg sebb taksemua jamm yg bolee tambatt hatii ak :'( 



Ehemm , rinduu katt si dia makin menebal . perghh ! sumpahh rinduu gilaa tp apakan daya kuu , jauhnyaa kita melebihi 2 kilometer AHAH apaa siakk yg ak tgh merepekk niee ? >.<  tp kan , mmgg itew tgh rinduu katt babyboy itew tuu . daa bape harii tak dgr suara diaa aww , mcm nak jerit jeaa satuu duniaa & ckp yg itew rinduu dy sgtsgt HIHI * babyboyy rinduu awakk lorhh , nt jumpaa nak hug awakk kuatkuatt , kalo bolee taknak lepaskan awakk smpaii bilabilaa HEHE iloveyou imissyou ASHRAF :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011