Sunday, February 20, 2011
♥ posted at: @7:18 AM
0 wishes // make a wish?




Alahaiii , sii anjingg kurap a.k.a minah mukaa edit niee asyk menyalakk jelaa -.-' Lu pikir ayat luu da bagos apa ? HAHA berdekak siakk guaa , dgn englishh lu yg berteraburr mcm apa jeaa . Takk penahh pegy skolaa ea kaw babii ? Ohh lupaa , babi dgn anjing mana pegy skolaa . Dy pegy menyontot ajea kan ? Buduhh laaa lu minahh nak ckp ak yg tiruuu kauu ? Mmg daa sahh2 tidaklaa kan ! kauu sape doee ? hot mana kauu ? makett mana kauu ? Eiuww , kalo bkn kauu yg tego ak kat ms , ak tak kenal kauu laa anjingg ! HAHA siall jea duhh nak kutuk ak dgn bf ak dlm blogg kau , ak tauu laa kau tak pegy skolaa PMR pon takk lulus tp perangaii jgnlaa mcm sial , kauu mintak maaf bagaiii kat ak tp kauu masih nak bukak mulut . apa citee ? gadogado then nak pggil pakcikk kauu ? Okayy GO ON ! takk takot doee ak , tak luak laaa darah ak ! Apa kauu pikir ak takde mak bapak ke haa smpaii nak makimaki ak ? Eyh , pikir laa wahaii betina sundal , kalo parents kaw tgok segala bukti yg ak simpan selama niee pasal kaw , mcm tak sedih plakk en dorg ? Pikrr pakai otk laaa , jgn pikir pakai make up tebal kauu tuu aje :D




Jangan nakk perasann bagos sgt laa kan ! setakatt muka edit ak pon bole buatt bhaii . Tp sorry laa ea , i prefer to be natural . takpayalaa nak edit bagaii , nt jumpaa sama jugak . seriouslaaa ak ckp , even kauu pandaii edit mcne sekalipon , kauu ttp takbole lawan kecantikan asli org lain , nakk tauu kenapa ? sebb kauu mmg FAKE ! kauu tauu ape ituu fake ? fake tuu kau laaa ! :D 
Heyy fakers , i'm proud to be myself :) Hby ?





Makcikk Joyahh tuu mulut kemainn dokk mengata bf ak sana sini , , siap nak cincangg laki ak punyaa tuttt yea ? Besar mana kauu babii ? Sumee kau nak langgar igt negara kita takde undang2 ape ? Kenapa ak nak maraa yea ? Hanggok kauu laa bodo ! kauu hina bf ak , mstylaa ak maraa . kalo ak kutuk bf kauu , msty kauu melenting sama en ? sebelum kauu nak cincangg bf ak punyaa tutttt , meyh ak buat bf kau dulu . nak tak nak takk ? pedulii apa ak kalo kauu taknak ? kalo takpuas aty FACE TO FACE laa babii ! setakat kutuk dlm blogg , pengecut laa kan kauu niee -.-'



Bebuall kelingg paria laa kauu niee , konon ajak settle tupptupp kauu bukak citee diam diam . eyh , mcm murahan laa kauu niee ? tak serikk nak kena maki apa ? babii kauu pikir ak bodoee mcm kauu ea ? Puii , pasnii apa alasan kauu nak bg katt ak ? APA BABI ? nakk ckp itulaa , inilaa ea ? HAHA muakk dgn style kau . patotlaa ramai taksuka kauu , kauu punya perangai terukk duhh , sumpah teruk ! beranii main blakang2 jea ,depan ? HAHA kecutt -.-' 
kalo kauu rse kau yg betol , kau yg baik , kauu yg suci semua tuu kan . meet ak laaa ! ak nak tgok jgk depandepan kauu cnea kann . Kalo yg muka fake kauu tuu ak da lama tauu laa kan  , ramai jgk yg citee kat ak , but now , ak nak tgok keberanian kau plakk . nak jgk tgok lancangg mulut kauu ada tak mcm sial mulut ak niee ? Haa  lu pkir gua berlembut dgn lu , gua takot laa ea ? HAHA berdekak . Sial tak sial laaaa , babi tak babii . Ak kalo daa hembos semua mmg ak tak bg org lain sampokk . Babii anjingg mcm luu nie plakk mmg patot knee maki laaa :) 
Dalaaa babii anjingg sayanggku eaa , pegy main jauhjauh sana .ShuhhhhhhShuhhhhhhh -.-''
bukan apa doee , jijik laa nak dekatt . malas nak kne samak nt , so pegy jauhhjauhh sna naaaa :D
SAY HELLO TO HELL YEAHH BABY FAKEEE :)

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011