Monday, December 13, 2010
♥ posted at: @11:11 PM
0 wishes // make a wish?


Yesterday , sgt membosankan .Takde pape yg nak dibuatt so sgt sgt bosan . Bgun tido , tgok tv , buat pape yg patot , makan , onlineee bila daa smpai waktunya & bla bla bla pastuu tido balikk . Everyday like this bole matii kebosanan kott . HAHA *just kidding dude :)

Semalam time onlinee ada satu hal yg sebek berlakuu . Hmm , taktauu ape masalah si Arul Haka tuu nak kutukkutuk theYOUNG .Ish , ada ke patot dy cakap budak theYOUNG is 'babi' . Eii , tak patot . Pastuu , tak memasal dy nk ckp saya ****** . Eiuwww , sejak bila saya jadi ****** niee ? Heyy , saya tak giler mcm awek awakk laa . Awak ada problem dgn budak young yg lain tak pasal2 dgn saya2 sekalii awak nak mara . Gilerr ea ?Takkan la disebbkn saya budak YOUNG awakk nak fitnah saya cmtuu sekali ! Ish ,matang laa sikett derr . Lu bikin gwa panas laa . Kenal pon tak , bersua muka pon tak pernah then nak kutukk gwa  mcmtu sekalii Eii , jahat ! Benciii manusia yg bernama ARUL HAKA ! 



Nasib baikk Najib Young back up saya . Ehee :) Dy cakap harini niee ak uruskan semuanya utk saya . Thanks a lot laa Najib . Kite tak rapat mne pon . Tp , bilaa hal mcm niee awak backup saya pulakk . Terharuu pon ada . Fitry pon samaa ,Tak dilupakan juga kepadaa Etek Apple ( taktauu nama sebenar awak) & Sharul Nizam yg turut membantuu . Cewahh . 
Thanks lagiii sekali ea Awakk Awakk Semuaa :)





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011