Sunday, December 5, 2010
♥ posted at: @9:52 PM
0 wishes // make a wish?




Err , malam tadi timee nak tido mmg mcm serabut gilaa nak matii . Mcm ada jea yg tak kne en . Don't know why .So , mcm biasa ak pakai earphone & listening music lastly , tertido . Tak lama tuu , Acap call . Wahh ,suka dpt ckp dgn dy  * thanks awak . Even sekejap dah cukup bermakna laa kan .If satuu hari tak dgr suara awak . Eii , rinduu tahu ?  Then , sambung la tido balik .

Morning niee dlm pkul 11 lebih gituu ibu ak masuk bilik ak before dy pegii keje .Timee tuu ak mcm tersedar laa cos adek ak mndy dekat bilik air ak smbil nyanyi lagu Justin Bieber . Bisingg giler bole tak ? Rse mcm nak hentak je kepala dy dgn botol air .Masok2 jea ibu ak cakap 'Masyaallah , kaw niee tido ke mengamuk haa ?
Mane tak-nya kan , semua brg ats katil ak tuu semua ak tolak jatuh ke bawah , ats katil tuu cume ada ak dgn satu bantal . Selimut ,bear2 semua ak jatuhkan . Ak pon tktahu ape masalah ak mlm tady .smpai cmtuu sekali ak tido . Penatt sgt kott . Lagipon demam ak dtg balikk so mcm gelisah semacam laa kan . Bila ibu ak dah ckp cmtuu ak diam jelaa . Mamai  kott , ak ckp lain kangg , dy takpaham pulakk . Baik ak diam jea . Haih , malam tdy tido lupa nk kuncii pintuu bilikk . Hee , kesengalan kian terserlah .






Bulan disember niee mcm bahaya siakk . Macam tak ramai pulakk en org putus dlm bulan niee , Example tyra-faez , akmal-faez , nik-buyong , jaja- ? , andd yg lain2 tuu pndai2 la tgok sendry en .Takkan semua nk gwa yg senaraii kan . Madah laa kan =='' . * stop merepek pliss wawa !
Okayy , back on the topic , Alaa , normal laa kan bila putus cinta kita sakit aty ? rse mcm down giler babi , rse tak dihargai , rse mcm nak matii , mcm2 rasa laa . Yg kite bole buat time putus cinta nangis , nangis & nangis . Hmm , ak tauu . Ak pon penah putus cinta jugak laa kan . So , i know how thier feel . 
Terutama sekali semalam bila ak on fb sys fyda ckp dy dah clash with akmal then ak try laa calm down kan dy . Sedihh je kan sys timee tuu . Bilaa dy mcm dah okayy ,tyra pulakk call ak then cakap yg dy dah clash dgn faez . OMG (!) lagii sorg . So ,ak pon try laa calm down tyraa pulakk . Luckily , kimie pon try pujuk tyra so senang sikett otakak niee * thanks abe :D


Sys fyda clash dgn akmal just sebb akmal lebihkan ex dy . Okayy , mcm tak bodoh pulak akmal niee kan ? Ex dy tuu dah bagos sgt ape smpaii nak layan kakak kesayangan ak cmtuu ? Ish ,kalo gwa jumpe lu mmg gwa tembak2 idong lu laa ! Hee :) pakai pistol air jelaa , if pakai pistol betol kaw mmpos plakk kangg .
Alaa ,if btol ex kaw syg kaw kenapa dulu dy tinggalkn kaw ? Sebenarnya ex kaw carii akw bukan sebb dy nak katt kaw balik tp sebb perasaan jeles tgok kaw dah bahagia dgn fyda . Heyy ! ak pompuan , so ak lebih mengetahuii laa .Tgok cara pompuan tu ak dah tahuu . Sekarang fyda dah lepaskn kaw , kaw nak pegii kat ex kaw balik ? pegilaa dherr ,Jangan plak bila sys fyda dah lupekan kaw , kaw carii dy balikk . 
waktuu tuu mybe fyda cume akn ckp FUCK OFF katt kaw .


Tyraa plakk clash sebb faez main kayu 10000000 kat belakang dy . First membe tyra bgtauu tyra yg faez tuu playboy but tyraa tak percaya then bile si tasya gedikk nak mmpos tuu bg tyraa recording suara faez ,mcm tak terkejot pulakk kan .How dare kaw faez , mengaku kaw single ! Eii , setan setan setan .Membazir jea airmata kaw tuu tyra menangis just sebb lakii yg tak reti appreciate kaw . Hmm  ,takbole salahkn kaw jugak , time kaw nak coup dgn faez tuu , kaw mntk pendapat ak then ak yg beria bg greenlight kan ?
err ,sorry yayangg :(  salah ak jugak niee .ampun yaa buk ! ampun !


No matter what happen , korg chill je okayy . Allah nak bg someone better than ape yg korg dah dpt nie . Takpe ,korg nak menangis @ melalak mcm org giler buatt masa sekarang pon ak takkesa . Sebb korg mmg perlu kluarkn semua bnda tuu dulu barulaa korg kuat utk melangkah & bina hidup baru tnpaa dorg . Err . NO! sebenarnya takde istilah hidup baruu or new life okay sebb korg hidupp utk sekali niee jea , ape yg korg hadapi niee semua dugaan so TAK PERLU  nk start a new life bila korg dah lalui dugaan tuu tp jdykan bnda tuu semua PENGAJARAN dlm hidup korg . Jadilaa manusia yg sentiasa bljaa drpd kesilapan :)
If korg perlukan semangatt lagii ,takpee cari jea NAJWA SYAFIQAH niee, takkira masa . Pagi , petang , siang ,malam even wawa tgh tido pon , insyaallah wawa akn tolong . Rinduu kott timee skola . bila budak class ada masalah cintaa mstyy meet ak , mntk nasihat . HAHA . Kdg2 tuu tak blaja pon ak semata2 nak dgr prob dorg . Err , boleh tak nak putarkan waktuu  utk seketika ? kepala otk awakklaaa wawa ! 




conclusionnya : Ak sentiasa ada katt sisi korg laa .Time happy kite bersama , Sedih pon tak salah kan kite bersama jugak ?  :)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011