Wednesday, November 17, 2010
♥ posted at: @9:48 PM
0 wishes // make a wish?






Fuck-Off Bitch . * kaw yangg buat ak kutuk kaw dlm blogg ak sayang *

Act , ak taktahu ape masalah kaw :) Tak pasal2 kaw cakap ak na rampas admire kaw .HAHA
Bodoh tak bodoh plakk kaw niee en ? Heyy minahh , sedar sikitt kaw tuu da ada bf , so jgn laa nak tamak sgt !
Admire kaw ? Woii , bukan kaw ke yang admire dy ? Setahu ak laa kan , kaw yang tergila2kan dy but dy taklayan kaw pon en ? Haa , takkesa laa itu hal kaw , malas ak nak cmpur but yang paling ak bencii knpe mstii kaitkan ak siakk ? Fyi , ak takpenah bercakap pon dgn si H tuu . Duhh , ak cme knl dy as senior katt skolaa kite & takpernah lebihh . Ak text dgn dy ? HAHA . sape siakk mulutt longkang sgt yang buat cerita takbetul nie.Secara taksengaja korangg dah fitnah ak tahu tak ? Zaman bilee ak rapat dgn si H tuu pon ak taktahu laa.Err,kaw mmg suka buatt ak rimas kejadah en ? If btol laa en ak na sgt katt si H tuu da lme la weyy ak amek dy , but ak tak amek en ? Nak tahu sbb ape ? Haa , sebb ak takde perasaan lgsong katt dy .So, cane bolee timbul isu ak text then nak rampas dy ? Ak sendry pon da ada bf yangg serasii so why mstii kaitkan ak dgn lelaki lain ? Sengajaa na bikin gua panas laa tuu .


*Setakatt nak bermusuh dgn ak just sebb stupid thingg niee , kaw dah bole blahh laa weyy . Pkir ak hadap sgt laa ea ? Alahaii , sikett pon gua takheran laa minahh :) Suka siaak kaw buat ak cmniee .HAHA

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011