Friday, November 19, 2010
♥ posted at: @1:18 AM
0 wishes // make a wish?


Firstly , nak say sorry katt nik coz buatt you touching ching ching ble dgr laguu COBALAH UTK SETIA  tuu .
I takde niatt nak buat you menangis okayy . I just want to remind you .That's all babyy . 
Setiaa ? Nmpk mcm senang sayanggg  but kadang2 sesapon takdapat nak larii drpd mengkhianati kesetiaan tuu.
But you've to try . I bukan nak mengajar sesape or berlagak pndaii but i ada pengalaman dlm sume niee .
Orang penah mengkhianatii kesetiann i & after that dorg regret dgn perbuatan dorg . And for sure dorg carii i balikk . Tak perlu sebutt nama dy cos you already know :) So , i nak show katt you yg  bnda tuu akn buat you regret jea . Normal la if lakii niee susah nak phm kita that why laa kita kne pahamkan dorg . If dy ttp taknak phm brulaa you patot take an action . But , make sure yg you dah try to make him understand . Someone penahh ckp kat i yg Kita Takkan Menghargaii Sesuatu tuu Selagii Kita tak Kehilangan bendaa tuu .
Aduhh yanggg ,takkan you nak kehilangan dy baruu you nak hargaii dy ?
Mybe on that timee , its too late for you to get him back .About your past yg si A A A siall tuu just let him go laa .Try to FORGIVE & FORGET HIM . Then , hidup you msty akn lebih tenang . 
Takpee , biar org buat you , biar org khianati kesetiann you , biar org yg buat you menangis .And trust me yg one dayy dorg akn dapat semua tuu balik . Sekejap je you bnda tuu akn berpusing . Even , kita tak mendoakan supaya dy dpat balasan tuu balik pon , dy ttp akn dpt dgn sendirinyaa and drpd situulaa dy akn mulaa utk berfikir & berubah .Now , you igt jelaa kenangan you dgn baby boy you tuu .
Comfirm everything gonna be okayy .I taknak sruh you chill sebb i know how you feel .
Cume bezanya ialah  i yg dikhianatii . HAHA .Takkesalaa  , takpayah balas . Just stay and cool . Bilaa dy dah kne nt baruu laa dy tahu :)


* Note nie bukan utk nik sajaa okayy but utk sape2 yg terasa diri dy dah takbole nak setia.  
 Senang je kott  na detect org orangg yg start2 nak curang niee . One word for you sayangg  AKU TAK BODOH !




hayatii lirik niee okayy  * kaw terasa ? sape sroh kaw curang ? :)


Penyanyi / Artist : Krisdayanti
Cobalah Untuk Setia

apalah maumu kasih
kau pilih diriku di dalam hidupmu


nyatanya kulihat kini

tak bisa kau coba untuk setia
sudah cukuplah sudah
ku memberikan waktuku

kau selalu tak bisa

mencoba untuk setia
reff: yang selalu ku inginkan
yang selalu ku nanti
kau coba untuk mengerti

apalah arti mencinta
dan harus kau sadari
bila ingin bersamaku
jangan coba kau ingkari
cobalah untuk setia
masih kah aku diinginkan
masihkah aku di dambakan
masih ada waktu bersamamu
bersamamu akan kujalani hidup



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011